Yritys

Malkin historiaa ja arvolupauksemme

Vilho Malkki alkoi kehystää taidetta kellarissaan 1960-luvulla. Hän opetti kehystämisen periaatteet pojalleen Esalle, joka vuonna 1981 perusti toiminimen Kehysliike Malkki.

Pian saimme asiakkaiksi kovia nimiä kuten Kimmo Kaivanto, Raimo Kanerva ja Gunnar Pohjola. Osaksi näiden taitelijoiden opastuksella Esa oppi nopeasti suojaavan ja museokelpoisen kehystämisen periaatteet, kun monet muut kehysliikkeet tulivat vielä jälkijunassa.

Esan vaimo Päivi Malkki tuli toimintaan mukaan 1990-luvulla ja hioi ammattimaisen kehystyksen periaatteita entistä parempaan suuntaan. Useat keskustelut ja opastukset taidekonservaattorien kanssa paransivat prosessia. Vuonna 2004 Kehysliike Malkki muuttui osakeyhtiöksi. Tänä päivänä Kehysliike Malkki Oy:tä johtavat Esan ja Päivin lisäksi heidän poikansa Tuukka Malkki (HuK) ja sisustussuunnittelijaksikin kouluttautunut Suvi Vuorenmaa. Olemme siis perinteinen suomalainen perheyritys.

Vuonna 2014 laajensimme toimintaamme kehystyksistä myös taidetarvikepuolelle. Tänä päivänä jatkamme perinteikkään taidetarvikeliikkeen Arteljee Oy:n liiketoimintaa.

Meille tärkeintä on huippulaatu ja teosta suojaava kehystys. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, ja olemmekin vakiintuneet monen taiteilijan, museon ja taidegalleristin suosimaksi kehysliikkeeksi. Yhtä suurella ammattitaidolla ja antaumuksella palvelemme kaikkia muitakin asiakkaitamme. Kehystämme kaiken mikä sinulle on tärkeää. Oli kyse arvoteoksesta tai lapsenlapsen valokuvasta, emme tingi laadusta.

Panostamme myös ympäristöystävällisyyteen. Materiaalimme tulevat joko Suomesta tai muista EU-maista. Käytämme PEFC-sertifioituja kehyslistoja ja kierrätämme ylimääräisen jätteen.

Teemme kaikki tuotteemme suomalaisena käsityönä. Tunnustuksena korkeasta kotimaisuusasteestamme meille on myönnetty avainlippumerkki.

Meillä on kykyä hoitaa suuriakin tilauksia. Niissäkin tähtäämme nopeisiin toimitusaikoihin.

Meiltä saat huippulaadukasta mittatilauskehystystä kaikkiin tarpeisiisi ympäristöä kunnioittaen, nopeasti, luotettavasti, ammattitaidolla, kilpailukykykyisin hinnoin ja suomalaista perheyrittäjyyttä tukien.

Henkilökunta

Esa Malkki

Päivi Malkki

Suvi Vuorenmaa

Tuukka Malkki

Joni Aalto